Nemo Alya

Nemo Alya Hanglamp

ALY LWW 53
2 tot 4 weken
€ 853,66 € 1.004,30
Inclusief belasting

NEMO werd in 1993 in Milaan opgericht en vertegenwoordigt binnen het designscenario van producenten van verlichtingsproducten een benchmarknaam, die teruggaat naar de wortels van innovatie die altijd Italiaans design inspireerde. Dynamiek en lichtheid (Alya in het arabisch) zijn kenmerkend voor deze hanglamp. De drie slanke lichtgevende armen van de Nemo Alya doen eerder denken aan een gebaar of een tekening in de lucht dan aan van een materieel object. De Nemo Alya biedt 70% uplight en 30% downlight. Dit armatuur is gemaakt uit aluminium en methacrylaat en biedt indirecte verlichting. Verkrijgbaar in wit of zwart.

Kleur / Afwerking
  • Zwart
  • Wit
Lichtkleur

100% secure payments

Nemo Lighting is een Italiaans design verlichtingsbedrijf opgericht in 1993 door Federico Palazzari. Nemo staat voor het terugkeren naar de roots van de innovatie die steeds Italiaans design inspireerde.

Naast haar standaard collectie onderhoudt Nemo nog een Masters collectie. Dit is een collectie van producten ontworpen door designers die een fundamentele bijdrage leverden aan de creatie van eigentijds design.

Lightandshade en Nemo Lighting zijn al enkele jaren partners en bieden een uitstekende service aan hun klanten.

Leverancierscode
ALY LWW 51
Familie
Alya
Ontwerper
G. Rosa
Lamp(en) inbegrepen
Inbegrepen
Kleurweergave index (CRI)
CRI 80+
Verkoopeenheid
Per stuk
Stijl
Eigentijds
No reviews

Send a message


Nemo Alya Hanglamp

Nemo Alya Hanglamp

uw naam

Bedrijfsnaam

we sturen u geen spam!

Uw telefoonnummer

Graag invullen voor meer informatie, vb. voor een offerte

Producten zijn toegevoegd aan vergelijker