https://lightandshade.nl/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/6411ff91f1e9d.jpg

List of products by brand Marset

Gesticht in Barcelona, in 1942, startte Marset als metaalgieterij. Dit is nog steeds terug te vinden in hun designs. Sinds 1965 hebben ze hun focus volledig geplaatst op het maken van design verlichting.

Een team van designers bestaande uit mensen van over heel de wereld zijn constant bezig met het maken en ontwerpen van de verlichting van je dromen. De ontwerpen nemen je terug naar de jaren 60 & 70. Geen enkel ander merk geeft je die mix van vintage & modern zoals Marset dit doet. Dit benadrukt dan ook de exclusiviteit en de kwaliteit van hun producten.

Het resultaat van hun jarenlange ervaring in decoratieve verlichting kan worden ontdekt met collecties zoals de DISCOCO, FOLLOW ME, BICOCA, FUNICULI, GINGER en nog veel meer....

Al verschillende jaren is er een goede samenwerking tussen Marset & Lightandshade. Dit draagt bij aan de goede & snelle service die u wenst.

Ontdek de Marset wandlampen, hanglampen, plafondlampenstaanlampen, en tafellampen tegen de beste prijs op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat om een competitieve offerte op te stellen als u grotere aantallen wilt kopen.

Filters

Price

€ 150,00 - € 2.040,00

Familie

Familie 2

No choice available on this group

Kleur / Afwerking

Outlet

Type lamp

Prijs

€ 150,00 - € 2.040,00
Producten zijn toegevoegd aan vergelijker