List of products by brand Secto Design

Secto Design is een bedrijf dat is opgericht door Tuula Jusélius. Ze zocht een designer voor haar nieuw bedrijf en ontmoette Seppo Koho. De twee veroverden de markt van houten lampen, aangezien er op dat moment bijna geen producenten waren die deze maakten. Klanten van Secto Design zochten vooral passende lampen bij de houten meubels die ze kochten. 

De lampen van Secto Design worden naar eigen zeggen vaak gekopieerd in goedkope materialen. Het bedrijf komt echter op voor zichzelf en vertrouwt erop dat haar klanten de kwaliteit van hun originele werken appreciëren.

Lightandshade en Secto Design zijn al enkele jaren partners en garanderen u een vlotte en correcte service.

Secto Design is een bedrijf dat is opgericht door Tuula Jusélius. Ze zocht een designer voor haar nieuw bedrijf en ontmoette Seppo Koho. De twee veroverden de markt van houten lampen, aangezien er op dat moment bijna geen producenten waren die deze maakten. Klanten van Secto Design zochten vooral passende lampen bij de houten meubels die ze kochten. 

De lampen van Secto Design worden naar eigen zeggen vaak gekopieerd in goedkope materialen. Het bedrijf komt echter op voor zichzelf en vertrouwt erop dat haar klanten de kwaliteit van hun originele werken appreciëren.

Lightandshade en Secto Design zijn al enkele jaren partners en garanderen u een vlotte en correcte service.

Less
Filters

Price

€ 450,00 - € 1.605,00

Familie

Familie 2

No choice available on this group

Kleur / Afwerking

Outlet

Type lamp

Prijs

€ 450,00 - € 1.605,00
Producten zijn toegevoegd aan vergelijker