https://lightandshade.nl/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/6411ff91f1e9d.jpg

List of products by brand Kundalini

Elk Kundalini product weerspiegelt de visie van Kundalini als merk. Het is innovatief, verfijnd en elk product heeft een sterke identiteit.

Kundalini lampen worden gekenmerkt door een gevoel voor kleur en geometrie dat altijd fris en met een hoog creatief gehalte ontwikkeld wordt, waarbij van tijd tot tijd inspiratie uit verschillende werelden wordt gehaald.

De rijke en gevarieerde collectie Kundalini lampen, altijd in ontwikkeling, is het resultaat van de samenwerking tussen internationaal gerenommeerde ontwerpers en architecten.

Het resultaat van hun jarenlange ervaring in decoratieve verlichting kan worden ontdekt met lampen zoals DEW, SHAKTI, KUSHI, KYUDO, EVITA, ATOMIUM, E.T.A. en nog veel meer.

Kundalini & Lightandshade zijn al verschillende jaren partners. Dit laat ons toe om u zo een uitstekende service aan te bieden.

Ontdek de Kundalini hanglampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen tegen de beste prijzen op onze webshop! Als premium dealer zijn wij in staat om een competitieve offerte samen te stellen als u grotere aantallen wilt kopen.

Filters

Price

€ 30,00 - € 9.750,00

Familie

Familie 2

No choice available on this group

Kleur / Afwerking

Outlet

Type lamp

Prijs

€ 30,00 - € 9.750,00
Producten zijn toegevoegd aan vergelijker