List of products by brand Wever & Ducré

Wever & Ducré is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in architecturale verlichting, dat is opgericht in 1983. De naam “Wever & Ducré” is een samenvoeging van de kernwaarden van het bedrijf, namelijk: werklust, vertrouwen, enthousiasme, durf en creativiteit. Wever & Ducré ontwikkelt voornamelijk architecturale verlichting die een zekere atmosfeer en beleving in een ruimte teweegbrengt. Als producent van verlichting zijn ze constant op zoek naar de perfecte balans tussen het esthetische en het gebruiksvriendelijke, zonder het technische aspect uit het oog te verliezen.

Ze streven als bedrijf naar gebruiksvriendelijke en milieubewuste verlichting voor in eender welke ruimte. Naast architecturale verlichting voor winkels, toonzalen en restaurants, produceert Wever & Ducré ook zowel architecturale als decoratieve verlichting voor in uw woning. Verschillende collecties, zoals Roomor, Rever, Dinor, Cork, zijn hier het perfecte voorbeeld van.

Ontdek de Wever & Ducré wandverlichting, hanglampen, plafondlampen, inbouwspots en nog veel meer aan de beste prijs op onze webshop!

Filters

Price

€ 0,00 - € 3.690,00

Familie

Familie 2

No choice available on this group

Kleur / Afwerking

Outlet

Type lamp

Prijs

€ 0,00 - € 3.690,00
Producten zijn toegevoegd aan vergelijker